Blog

Druk op de knop !

Mijn eerste blog, maar waar ga ik over schrijven?, durf ik het wel?, kan ik het wel?,ben ik wel goed genoeg?, wat zullen de mensen ervan vinden?.

Vragen en nog eens vragen die door mijn hoofd spoken uren voordat er nog maar 1 letter op papier staat. Als een geest duikt er een herinnering op waarin ik mijn eerste lezing gaf en het angstzweet mij van oksel tot { toen nog stringetje} onderbroek stond. En de gedachten "ben ik wel goed genoeg", wel leuk genoeg", "kan ik dit wel", "durf ik dit wel", stonden mij weer binnen 1 seconde helder voor de geest, mijn aanvankelijke enthousiasme tot nul punt terug brengend.Het was alsof ik 20 jaar terug in de tijd was gegaan en ik voelde me de vrouw van toen. Maar ik ben die vrouw van toen niet meer zei ik tegen mijzelf, waar komt die onzekerheid toch vandaan?.

Het antwoord is ook aanwezig ergens......klaar om naar boven te drijven zoals die herinnering.

"Wees je altijd bewust van wat je denkt......altijd"

We "denken"dat we bewust zijn, echter hoe we reageren of handelen, voelen in een bepaalde situatie wordt gedirigeerd door en vanuit ons onderbewustzijn. Het is ons onderbewustzijn die de regie heeft. We zijn maar 5 procent van bewust van onze cognitieve activiteiten en de rest die 95 procent komt vanuit je onderbewustzijn en niet vanuit je bewustzijn.

Waarom is dit belangrijk?

Omdat mensen vaak denken "oh, ik ga mijn leven veranderen","ik ga positief denken", dat is een heel goed idee, zeker wel, maar wel gedeelte van je hersenen denkt dan positief? je bewustzijn of je onderbewustzijn?

Je kan het zo zien dat je bewustzijn 5 procent van de dag op een 40bit processor { computer} werkt, waar komt de rest dan vandaan?

Vanuit je onderbewustzijn die 95 procent van de dag werkzaam is met een 40 miljoen bit processor. Dus zou alleen positief denken dan effect hebben op je onderbewustzijn? Je hebt kracht en doorzettingsvermogen nodig om dat te doen als je maar iets verslapt stap je meteen over naar je onderwustzijn daar waar alle voorgeprogrammeerde scenario,s liggen opgeslagen, een soort tape die telkens het zelfde liedje afspeelt.

Bewustzijn is creatief, je onderwustzijn draait de tape af, hoe je je voelt, denkt, handelt enz enz.Je kan wel willen veranderen maar alleen met "willen", redt je het niet. Als je je alleen bewust bent van een bepaalde issue verander je nooit je opgeslagen programma over dat issue. Dus in mijn beschreven geval : bewust zijn van het feit dat ik angstig ben om deze blog publiekelijk te delen is niet genoeg om het ondergelegen { onbewuste programma te veranderen { niet goed genoeg zijn, voelen, enz enz}

Je hebt iets nodig om de tape opnieuw op te nemen.

Hoe kan je je negatieve programma,s veranderen?

 Met EFT {  Emotional Freedom Techniques} De Emotional Freedom Techniques, is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.De sleutel om specifieke herinneringen/ervaringen te vinden waar je negatieve kernovertuigingen/beslissingen zijn gemaakt.. Door te tappen neutraliseer je de emotionele lading van de herinnering/overtuiging, en kan je je onderbewustzijn opnieuw programmeren met gezondere en positieve programma,s.

Van harte beveel ik de volgende video aan , een video die je gezien moet hebben en die je de ogen zal openen voor een andere werkelijkheid.

– Waarom positief denken alleen niet voldoende is om veranderingen in je leven te kunnen bewerkstelligen.

– Hoe de onbewuste programmering, welke we in onze eerste vroege kinderjaren hebben ondergaan, ons leven tot op de dag van vandaag nog beïnvloed. En hoe je vrij kan komen van die ingebakken programmeringsonderdelen (overtuigingen, angsten en beperkende gedachten) waar je last van hebt en waardoor je ontwikkeling en groei geremd wordt.

– Hoe ons onderbewustzijn feitelijk 95 % van de dag aan het stuur zit en ons gedrag en beslissingen beïnvloed, terwijl wij in de veronderstelling leven dat we hoofdzakelijk met ons rationele bewustzijn onze weg in het leven bepalen.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=oWVqycFkpH4

Onderstaand een gratis handleiding over hoe je kunt tappen met mijn gratis Tap je blij download.

Heb je na het lezen en of oefenen behoefte aan een persoonlijke sessie maak gerust een afspraak.

 

Tot de volgende keer!

 

 

Tap Je Blij Pdf 2
Word – 262,4 KB 674 downloads

'Geen toegevoegde waarde"

Volgens de encyclo zijn er wel 19 begrippen die deze omschrijving eer aan doen, "de toename in waarde tussen begin {input} en einde { output}, "waardevermindering", "meerwaarde", "waardevermeerdering van een product na bewerking", daar is dan wel wel een bedrijf of persoon voor nodig die zorgt voor de verandering van waarde.

Lees meer »